Despre noi

Mai puțin despre noi, mai mult despre tine!

Casa ta nu e un showroom, iar tu nu trebuie să ții cont de tendințele fiecărui sezon. Important e să alegi obiecte în care te regăsești, care iți vor fi dragi și acum, dar și peste 5-10 sau chiar 50 de ani. Rolul obiectelor decorative nu este de a umple spațiile goale, ci de a completa “the bigger picture”. NUVENS te va ajuta să găsești elementele lipsă atunci când vrei să decorezi propriul cămin sau când vrei să faci un cadou celor dragi.

Poate că ești genul care după o zi plină se relaxează în lumina difuză a lumânărilor, cu un pahar de vin bun în mână. Sau poate iți place să te tolănești pe o canapea plină de perne decorative, răsfoind o revistă de bezi desenate. Poate ai o fire mai indrazneață și îți plac culorile puternice, sau dimpotrivă, ești o fire mai liniștită și cauți întotdeauna conexiunea cu natura. NUVENS înțelege că suntem diferiți, dar știe că pasiunea pentru frumos ne poate aduce împreună.

În căutarile noastre ne punem mereu întrebarea: “cine și de ce și-ar pune așa ceva în casă?”. E un mic test pe care îl facem, un filtru estetic pe care îl aplicăm atunci când alegem pentru tine. Mici detalii, mari efecte!

Nu căutăm perfecțiunea în design, dar dorim să evoluăm! De aceea vom investi toată energia noastră, astfel încât să îți oferim cât mai multe opțiuni în lumea decorațiunilor de interior și nu numai.

Te invităm să descoperi și să te bucuri de lumea NUVENS, o lume a diversității, în care fiecare obiect este unic și valoros! Enjoy!